Unikátní řešení batohů

 
Značka Cabin Zero vznikla na popud jednoho zajímavého muže Neila Vardena, jehož vášnivým koníčkem je cestování. Jeho příběh začal už v roce 1993, kdy se vydal na pár cest a začal se pohybovat ve světe zavazadel. Impulzem pro vl astní výrobu zavazadel byly nově vzniklé pravidla o palubních zavazadlech. Dostal tak nápad vyrábět zavazadla podle vlastní potřeby a také bral ohled na to, aby parametry jeho zavazadel vyhovovaly požadavkům leteckých společností
 
Rok 2014 se stal počátkem Neilova úspěchu. Začal vyrábět palubní batohy CabinZero . Neil a jeho společnost při výrobě zavazadel klade především důraz na odolnost a perfektní zpracování materiálů , ze kterých je výsledný produkt vyroben. Jednotlivé produkty prochází v místech výroby Vietnamu a Číně přísnou kontrolou kvality a tak se nestává, že by se do prodeje dostaly vadné kusy. Produkty jsou navrženy a vyráběny, tak aby uživatelům sloužily co možná nejdéle. Materiály, ze kterých jsou zavazadla vyráběny, odpovídají všem evropským kritériím pro kvalitu a maximální možnou šetrnost vůči životnímu prostředí.
 
Kdo čeká kvalitu, unikátní řešení a není mu lhostejné, jak výroba zavazadel dopadá na životní prostředí, jsou pro něj zavazadla CabinZero jako stvořená. 
Počet Řadit dle
Pouze skladem
Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 1670 - 3590 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Vlastnosti zavazadla
Objem
Zavřít Více