Populární batohy a cestovní zavazadla CHIEMSEE


Po celém světě je tato kultovní surfařská značka velmi populární.
Chiemsee má za sebou již více než 30 let, po které sbírá své zkušenosti a bedlivě naslouchá potřebám zejména sportovně založeným lidem. Nápad který se kdysi zrodil a začal se uskutečňovat v jedné malé garáži v Grabenstätt am Chiemsee se svým úsilím a kvalitou postupně vyšplhal až na celosvětově uznávanou sportovní značku, která se časem definovala zejména svým pestrobarevným stylem s důrazem na kvalitu provedení.
Dnes je CHiemsee vnímána jako značka jasně daného životního stylu s láskou a úctou k přírodě a se sportovním založením. Často tak potkáme majitele zavazadel u vody, na pláži, v horách ale i ve městě a to nejen na longboardu.
Zákazníci oceňují u cestovních zavazadel Chiemsee spolehlivost, vysokou kvalitu a funkčnost .
Sortiment Chiemsee zahrnuje tašky a batohy různých barev a velikostí, a to včetně tašek cestovních, sportovních, přes rameno, toaletních tašek. Batohy jsou pak vhodné jak do školy tak na sport.

O značce CHIEMSEE, která vyrábí stylové sportovní batohy a tašky

Společnost Chiemsee GmbH & Co. KG byla založena v roce 1982 a začínala jako výrobce surfů v Grabenstätt Chiemsee . Nedlouho po vzniku této značky se začali věnovat i výrobě snowbordů, tak aby obsáhli i zimní sezónu.
Za dva roky tedy v roce 1984, začala firma vyrábět i oblečení zejména tedy košile, šortky a bundy s legendárním vzorem klokana. Toto logo bylo považováno za průlomové, neboť značce dopomohlo k celosvětovému prodeji.
Dnes má tato sportovní značka sídlo v Norderstedt.

Chiemsee je stále velice populární značkou, která se u svého obsáhlého sortimentu snaží svou výrobou módních doplňků, které jsou cool a dají se nosit nejen ve sportu. Nabízí tak všestranné batohy, sportovní a cestovní tašky do ruky i přes rameno, které vyrábí v mnoha barevných provedeních. Jedno mají ale všechny zavazadla společné a to že se vyznačují velmi technickými a funkčními detaily.

Cestovní zavazadla jsou vyráběna zejména
BATOHY Chiemsee , které jsou vhodné jak pro turistiku, tak také do města nebo přímo do školy. Stanou se z nich tak nepostradatelní společníci, které nebudete i pro jejich pohodlí při nošení ani chtít sundat ze svých zad.
Ať už tedy míříte plnit své studentské povinnosti nebo za sportem ve vašem volném čase a chcete mít s sebou spolehlivého společníka pak se podívejte do pestrobarevné nabídky batohů Chiemsee. Do těch si totiž pohodlně vložíte jak knihy, psací potřeby či svačinu, je také možné zakoupit i batoh s ochranou pro NTB, praktické menší kapsy na drobnosti jsou také vždy součástí jejich designu. Batohy je možné nosit na zádech, po nastavení ramenních popruhů pro docílení maximálního pohodlí i v ruce pomocí horního ucha.

TAŠKY Chiemsee mohou být společníkem a dokonale vás vybavit pro vaše pestrobarevné cestování, nebo docházku na kolektivní sportovní aktivitu, kdy potřebujete přenést věci na převlečení, boty, ručník atd. Menší modely je možné využít i jako kabinová zavazadla.
Vhodné do města jsou i brašny přes rameno, které odvedou dobrou práci a současně dobře vypadají. Ramenní popruhy jsou samozřejmě nastavitelné pro osobu, která jej chce nosit pohodlněji.

Přesvědčte vás o velkém výběru a barevném provedení. Chiemsee nabízí vhodné vozíky, cestovní a sportovní tašky, stejně jako ramenní tašky a peněženky pro všechny věkové skupiny a chutě.

Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
Zavřít Více