Rodinné dobrodružství začíná s Little Life

 
Dobrodružství nikdy nekončí! Obzvláště, když zakládáte rodinu a čeká Vás společná cesta životem. Značka Little Life Vám dává svobodu zkoumat, učit se a zažívat každodenní dobrodružství pod širým nebem. Zavazadlo Little Life
 
Značka se může pochlubit více než 25-ti letými zkušenostmi v outdoorovém průmyslu. Během těchto let po boku návrhářů, designérů a výrobců vyrostlo spoustu dětí, které se staly inspirací pro jejich tvorbu a díky nim vznikaly ty nejpovedenější produkty, které byly stvořeny převážně pro mladé rodiny
 
Prostřednictvím produktů značky Little Life můžete své ratolesti vzít s sebou za dobrodružstvím, aby tak zažívaly své první bezpečné kroky na cestě k  samostatnosti a zodpovědnosti  . Rodiče si mohou být jistí, že všechny produkty jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě z pevných materiálů s dlouhodobou trvanlivostí. Silné zipy a bezpečné přezky  jsou stejně jako ostatní prvky zavazadel pečlivě zváženy a otestovány než produkt vznikne.
 
Obdarujte své děti některým z batůžků s motivem zvířat nebo rozvíjejte jejich fantazii pomocí pestrobarevných kufříků.
Počet Řadit dle
Pouze skladem
Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 659 - 799 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Zavřít Více