DELSEY

Francouzská společnost DELSEY , je v součastné době přední firmou, která se specializuje na návrhy a výrobu kufrů, zavazadel a jiných produktů pro náročné cestovatele, kteří si potrpí na vysokou kvalitu použitých materiálů a precizní provedení bez nutnosti kompromisů.

Historie

Pan Delahaye vedl stejnojmennou firmu, která se zabývala výrobou kamer, psacích strojů a audio přehrávačů již od roku 1911. V roce 1946 spojil své zkušenosti s bratry Seynhaeve a tím byl postaven základní kámen firmy DELSEY , která ale až v roce 1965 začíná vyrábět první cestovní kufry.
Díky předešlým zkušenostem přichází firma v roce 1972 na trh se svou novou kolekcí DELSEY AIRSTYLE , která představuje kufry vyrobené z pevného ABS plastu,  čímž dali základ pro výrobu zavazadel z pevné skořepiny. Tento materiál byl v roce 1975 nahrazen u dalších kolekcí lehčím polypropylenem.

Kvalita

Základní filozofií firmy Delsey je studování současných trendů, které čerpaná z okolního každodenního života, tak aby řady produktů kufrů, zavazadel a jiných doplňků vyhovovali aktuálním potřebám zákazníků, kteří neradi dělají kompromisy. A právě proto získala firma za své působení již řadu prestižních ocenění. Současně je kladen důraz na lehkost, praktičnost, spolehlivost a eleganci.
Při výrobě kufrů na kolečkách, cestovních tašek s kolečky i bez koleček, kosmetických tašek, batohů na laptop, aktovek a dalšího příslušenství Delsey využívá pokročilé technologie a jsou zaváděny exkluzivní design řešení. K výrobě jsou použity vysoce kvalitní materiály, které jsou plně v souladu s přírodou a cílem je odprostit se od používání přidávaného PVC.
Pohodlí a praktičnost při samotném ovládání zavazadla a dosažení perfektní organizace uvnitř zavazadla . Majitel, který získá produkty pro cestování Delsey , bude nadšen promyšlenou organizaci do nejmenšího detailu. Tvůrci výrobků jsou schopni předvídat možnou lidskou touhu vytvořit pohodlný prostor a tak jsou uvnitř zavazadel kapsy a prostory pro všechny možné příležitosti.
Nadčasový pečlivě promyšlený design, unikátní symetrie linek, elegantní forma a výroba z odolných moderních materiálů, které poskytují vysokou spolehlivost při cestování všeho druhu.
Kvalita nově vytvořených kolekcí je důkladně kontrolována před tím než je nabídnuta zákazníkovi - kolečka, zipy, madla i zámky jsou namáhány, jako kdyby jste zavazadlo používali každý den po řadu let.


Díky všeobecnému povědomí o kvalitách zavazel DELSEY , které je spojeno s prestiží  a dobrým jménem si tato firma zasloužila mezinárodní věhlas. V součastné době je společnost Delsey světovým lídrem ve výrobě zavazadel výrobků a má pouze jednoho hodnotného konkurenta - společnost Samsonite .
I proto je dnes DELSEY v počtu prodaných cestovních zavazadel na druhém celosvětovém místě za zmíněnou značkou Samsonite.

                                                             

Počet Řadit dle
Stránka<< 1  2
Pouze skladem
Stránka<< 1  2
Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 950 - 9899 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Nabídka
Velikost zavazadla
Váha zavazadla
Počet koleček
Vlastnosti zavazadla
Zámek
Objem
Zavřít Více