Trendy cestovní zavazadla TRAVELITE

Cestujte s lehkostí společně s cestovními zavazadli TRAVELITE , nabídka této německé firmy je opravdu velmi obsáhlá a zahrnuje samozřejmě cestoví kufry, tašky na kolečkách i bez koleček, kosmetické kufříky i doplňky, které vám usnadní cestování. Zkrátka v této nabídce cestovních zavazadel si musí vybrat snad každý.



Počátek firmy TRAVELITE se traduje k roku 1949. Už tedy více než půl století zkušeností se promítá v nových a inovativních kolekcích, kterými jsou kvalitní, funkční a lehká zavazadla. Velký důraz je kladen na dobrý poměr ceny a výkonu, životnosti či použitelnosti zavazadla. Široká nabídka kolekcí přichází s různými návrhy, které naslouchají potřebám cestujících a rozhodně se nebojí ani zapojení různých barevných odstínů.

Obecně lze od cestovních zavazadel očekávat optimálně navržené vnitřní uspořádání v moderním designu s maximálním využitím prostoru, které jsou dostupné jak v textilním tak plastovém kabátě.

Počet Řadit dle
Pouze skladem

TRAVELITE jsou cestovní kufry, tašky, kosmetické kufříky i doplňky pro cestování

Německá firma na výrobu cestovních zavazadel s dlouhou tradicí, to je TRAVELITE, jejíž produkty u nás můžete zakoupit on-line.
Pokud hledáte kvalitu za rozumnou cenu ze široké nabídky cestovních kufrů, tašek s kolečky i bez, ale také kosmetických kufříků a cestovních doplňků TRAVELITE si zajisté vyberete.

Společnost TRAVELITE je již 60 let jedním z předních výrobců cestovních zavazadel vyhledávaná pro své trendy pojetí s důrazem na funkčnost provedení.
TRAVELITE je německá společnost orientovaná na německé standardy kvality.

V Travelite jsou splněna všechna přání. Podnikatel, který hledá klasický design, funkční cestovní zavazadla nebo obchodní tašky v černé nebo hnědé barvě. Stejně tak mladí cestující najdou řadu v pestrých barvách a moderním designu. Všechna cestovní zavazadla TRAVELITE je lehká, flexibilní a mohou působit i sportovním dojmem, jsou nepostradatelná pro vaši dovolenou nebo volný čas.

Cestovní zavazadla značky TRAVELITE je velmi lehké, protože jsou vyrobena z polykarbonátu se speciální ochranou povrchu. Polykarbonát je jedním z nejstabilnějších plastů, ale také velmi lehkými.
TRAVELITE také nabízí kufry z textilních materiálů. Jsou zvláště flexibilní a snadno ovladatelné z polyesteru.
Než se nový produkt TRAVELITE dostane do hromadné výroby, je intenzivně testován ve výrobních centrech. Tím, že se testují jednotlivé součásti, jako jsou rukojeti, řemenice, troleje a materiály, zajistí TRAVELITE konzistentní kvalitu a dlouhou životnost.
Cestovní kufry, tašky a zavazadla jsou velmi pohodlné. Vyztužené rohy a robustní rukojeti, které se skvěle hodí do designu, jsou jen některé z prvků, které přesvědčují TRAVELITE.

V naší nabídce naleznete zavazadla nebo tašky pro podnikatele, různé předměty, vnější oddíly, prádelní oddělení nebo oddělené tašky na boty zajišťují snadné uspořádání. Výrobky značky TRAVELITE jsou vysoce kvalitní a velmi vkusně vytvořené.

Travelite se také zamýšlí nad bezpečností, protože stále nemáte pod kontrolou každý kus zavazadla při cestování. Travelite prodává také speciální visací zámky, které jsou mimořádně bezpečné a splňují i standardu TSA. Travelite nabízí také bezpečností kapsy na krk nebo kolem pasu, abyste ty nejdůležitější věci neztratili a to ať už se jedná o cestovní pas nebo peněžní prostředky. V některých nebezpečných oblastech máte tak vyšší jistotu. Navíc Travelite má další příslušenství, které nabízí. Rovné pokrývky a ponožky na košili jsou mimořádně užitečné věci při cestování.

Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 100 - 3119 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Velikost zavazadla
Váha zavazadla
Počet koleček
Vlastnosti zavazadla
Zámek
Objem
Zavřít Více