Cestovní zavazadla pro obchodní manažery na cestách

Styl businessmana není radno podcenit - může to být klíčový faktor

Sekce Business zavazadla  nabízí brašny pro obchodníky a pracující, kteří tráví opravdu hodně času na cestách a to zejména cestách letadlem . Převažují-li u Vás obchodní schůzky, vybrat si můžete ze zavazadel, která svým objemem nejen umožní přenášet notebook, dokumenty a vůbec vše co je potřeba, ale jsou pro Vás uzpůsobeny zejména vnitřní ergonomií. Malé pilotní kufry svýmí rozměry, ale velké svou praktičností . Vysouvací madlo a pevné kolečka dotvářejí kompaktnost těchto produktů. Jste pilot nebo businessman? Výborně, zde si jistě vyberete.
Počet Řadit dle
Pouze skladem

BYZNIS KUFRY A PADNOUCÍ TAŠKY

Pokud jste obchodní manager, bude vaší součástí outfitu i byznys zavazadlo, které také vzbudí dojem na vaše obchodní partnery, stejně jako vaše sebevědomé vystupování.
Každá práce vyžaduje mít u sebe na pracovní schůzku různé pomůcky, mezi které již standardně patří notebook či mobilní telefon, může se jednat ale i o katalogy výrobků, smlouvy nebo prodejní vzorky. Proto je nabídka pro business tak široká, někdo si vystačí s kvalitní taškou přes rameno na notebook a pracovní dokumenty, jiný už musí kvůli práci více cestovat a přespávat po hotelích, kdy musíte vypadat druhý den opět jako ze žurnálu, neboť první dojem máme vždy jen jeden.
Náš internetový obchod kufry-zavazadla.eu vám nabízí mnoho typů business zavazadel od různých uznávaných výrobců kufrů z celého světa. Při jejich výběru jsme klady důraz na univerzálnost použití, ale především na robustní vzhled a vysokou funkčnost, neboť obsah těchto zavazadel je velice důležitý a vy máte před sebou dlouhou cestu.
Každodenní podnikání pracovních schůzek vyžaduje dokonalou organizaci zavazadla i úložného prostoru.

Vaše práce vás přinutila trávit mnoho času v autě, vlaku či letadle, i proto je vhodné si za kvalitní zavazadla připlatit a na oplátku dostat spolehlivost a perfektní design.

I u obchodních zavazadel existují velké rozdíly v kvalitě, které se projevují nejprve v materiálu a kvalitě zpracování. Při výběru vašeho nového obchodního partnera na cestách hledejte plynulý chod, robustní zipy a kvalitní kola pro malou mobilní kanceláře nebo pilotní kufry a dostatečně dlouhé a dobře vysouvací madlo. Obchodní zavazadla mají také různé velikosti, pokud chcete kromě notebooku nést i jednu nebo dvě složky, musí již sáhnout po o něco větším modelu. Vhodné je také praktické vnitřní dělení  interiéru se samostatnými přihrádkami na počítačové příslušenství, cestovní doklady, psací potřeby atd.

Nenechte tedy nic náhodě a zajistěte si hladký průběh pracovní cesty již vhodným výběrem byznys kufru, nebo cestovní tašky.

Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 1886 - 3399 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Váha zavazadla
Počet koleček
Vlastnosti zavazadla
Objem
Zavřít Více