Zavazadla, která vás inspirují

 
Přední světová značka Samsonite byla založena již v roce 1910. Proslula především průlomovým výzkumem a vývojem v oblasti inovativních materiálů , které používá pro výrobu svých kufrů. Svou jedinečnost značka potvrzuje řadou prvenství na světovém Zavazadlo Samsonitetrhu se zavazadly. Výrazně o sobě dala vědět ve chvíli, kdy společně s německými kolegy vyvinula unikátní materiál Curv® . Výsledkem této ojedinělé technologie jsou extrémně lehké a odolné kufry s unikátním a osobitým designem.
 
Samsonite nabízí široký sortiment v oblasti zavazadel již dlouhou dobu a tak si postupně vytvořil zákaznickou základnu, která se ráda a stále častěji vrací k jejím výrobkům. Na své si přijdou elegantní dámy, businessmani a Samsonite tvoří také zavazadla a kufříky pro ty nejmenší cestovatele. V nabídce najdeme spoustu osobních doplňků, které vždy oceníte na cestách ať už krátkých nebo delších pobytech někde v zahraničí. Posuďte sami zda si Samsonite zaslouží vaši pozornost...
Počet Řadit dle
Stránka<< 1 2
Pouze skladem
Stránka<< 1 2
Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 3249 - 12899 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Velikost zavazadla
Váha zavazadla
Počet koleček
Vlastnosti zavazadla
Zámek
Objem
Zavřít Více