Zavazadla pro děti - kufry, batohy

Mladí cestovatelé, dětské kufry a tašky na kolečkách

Chcete zabavit svého potomka na cestách a zároveň vyřešit kam s potřebnými věcmi pro své dítě? Pořiďte mu zavazadlo s jedním z barevných motivů. Pořízením zavazadla dítěti u něj rozvíjíte schopnost být zodpovědný nejenom za hmotné věci. Navíc dítě získává možnost organizovat si obsah svého kufříku . Například takový kufřík s motivem včelky dokáže vytvořit úsměv na tváři, jak dítěti, tak vám jako rodiči. Mladým sportovcům přijdou jistě vhod tašky , do kterých si můžou uložit své sportovní náčiní. Například malý fotbalista určitě ocení tašku s motivem fotbalového míče. Naopak pro holčičky jsou v nabídce tašky z různými barevnými motivy. Ideální možnost jak si sbalit všechny své hračky na cestě k babičce.
Počet Řadit dle
Pouze skladem

CESTOVNÍ KUFR a TAŠKA PRO DĚTI

Milé děti, tedy spíše milý rodičové. Hledáte místo pro maximálně dva vyvolené plyšáky, kteří s vámi pojedou na dovolenou. Prostor pro panenku, autíčka, časopis, který snad na chvilku po cestě nebo v odbavovací hale vaše roztomilé dítko zabaví?
Jestli mají naše děti něco společného, je to rychle přicházející nuda z dlouhé desetiminutové nečinnosti. Bohužel cesta k sedadlu v letadle je dlouhá někdy i nekonečně se vlekoucí dvě hodiny. Proto se zajisté hodí roztomilý dětský kufr palubních rozměrů, protože každý kdo má letenku, získává na toto nezbytně nutné kabinové zavazadlo plné právo a nárok.

Obzvlášť u dětí je design velmi důležitý, oblíbený seriálový hrdina nebo roztomilý obrázek snad ani na moment nebudou chtít někde omylem zapomenout. Zde zpravidla pomohou výrazná barevná provedení.
Důležité je i to, aby jízda s kufříkem či cestovní taškou byla příjemná, aby to malého cestovatele bavilo. Vnitřní upořádání zase není tak důležité, obvláště balí-li si dítě kufr samo, kapsičky asi hledat nebude.

Použitý materiál je velmi důležitý, děti nejsou nejopatrnější vodiči zavazadel, musejí tak snašet mnohdy i mnohem více než ty naše.

Tašky a batohy pro ženy Tašky a batohy pro ženy

Nová kolekce Suitsuit NATURA má osvěžující vzhled a nadčasovou jednoduchost, celá kolekce je navíc také udržitelná - je vyrobená z použitých PET lahví.

MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR MIMOSEZONNÍ SLEVA NA CELOU KOLEKCI GLADIÁTOR

Skvělé kufry, cestovní tašky i kosmetické kufříky od španělského výrobce GLADIATOR za mimosezónní ceny, která je nyní až o 15% nižší než v hlavní sezóně.

Archiv novinek

 
KONFIGURÁTOR PRODUKTŮ zvolte parametry které Vás zajímají

Zvolte cenu od / do: 1040 - 2600 Kč

Výrobce:

Filtry dle vlastností:

Kategorie
Barva
Typ zavazadla
Materiál
Objem
Zavřít Více